Entradas destacadas

ZUU: inédita cena con espectáculo en Barcelona

lunes, 13 de octubre de 2014

Tendències gastronòmiques a l’esdeveniment Open Gourmet 2014

La passada setmana vam poder veure una àmplia selecció de productes gastronòmics  amb nous models que van ser presentats a Opera d’Arte, un local amb molt d’encant on el mateix lloc reuneix el disseny, l’interiorisme, tallers d’art i un petit bistró, formant així un lloc idíl·lic per a la barreja de disseny, producte i gastronomia que ens oferia la mostra.

En aquesta edició remarquen des de l’organització que han vingut noves marques  amb productes pioners al mercat espanyol, com també marques que repeteixen i es fidelitzen un any més tot innovant amb noves sèries i formats dels seus productes especialitzats.

                                    

Destaquen la qualitat i l’enginy dels productes, que cada cop aposten per uns dissenys més especials que defineixi la marca i que a la vegada, siguin els mateixos objectes de consum una peça decorativa a la taula, minibar, cuina o menjador de la casa del consumidor a la vegada que integren valors mediambientals amb el seu packaging i amb l’aposta per productes ecològics.

Entre les ofertes trobem packs de Nadal amb propostes de regal gastronòmiques amb com la de ginebra Gin nº5 amb un pot de dolços de Happy pills i un film a Wuaki.tv, tes i infusions Alma presenta l’original uns envasos de tes amb essència de Mediterrani, o Aigua Sant Aniol amb els diferents tipus d’aigües amb decoracions de serigrafies d’or i plata per a les taules més elegants d’aquestes festes.

A la secció de productes internacionals, per a mudar el menú amb plats exòtics, Delitast presentava especialitats concretament tailandeses i japoneses, i els seus diferents kits per a cuinar-los tu mateix a casa i sorprendre als teus convidats.



La part ecològica era un punt d'interès a tots els estants, però especialment per a Soria Natural, que presentava la seva àmplia gamma de productes especialitzats ecològics i així com els tes i infusions Alma.


Hi havia presents productes amb història però amb nou punt de vista. Aquest és el cas de la xocolata KON GOH, on presenta un viatge a l’origen del cacao amb la seva idea d’experimentació per part del consumidor i els seus dissenys artesans, exòtics i desenfadats.  O com també Las Hermanas, que presenten el pimentón de la Vera DO amb un disseny molt original on és barreja la tradició i la modernitat.

Tots aquests productes, ens brinden d’idees originals per a regalar aquest Nadal o per a personalitzar les llars o establiments i marcar una diferència aquestes festes.

No hay comentarios :

Publicar un comentario