Entradas destacadas

ZUU: inédita cena con espectáculo en Barcelona

lunes, 24 de noviembre de 2014

Les neus catalanes són una destinació ideal pels amants de l’esquí

   Aventura, adrenalina i diversió tot això ho pots trobar a les neus catalanes del sud de França. Un any més l‘empresa las Neiges Catalanes- Montañas de Languedoc-Rousillon vol oferir les millors pistes tant pels esquiadors experts com els principiants.

Si t’agrada la neu i vols passar uns dies en família, amics o parella un bon lloc són els Pirineus francesos on pots trobar set pistes d’esquí: Porte Puymorens, Font Romeu, Puyvalador, Formigueres, Les Angles, Espace Cambre d’Aze i La Quillane. En cada una d’elles trobaràs tot el que busqués per passar un dia inoblidable.


Porte Puymorens situada entre Arieja i Andorra és coneix com l’estació dels extrems. És l’estació més alta de Les neiges Catalanes amb 45 km esquiables repartits en 33 pistes i 900 metres de desnivells pels més esportistes. A més aquest any compte amb novetats, entre les que trobem, una zona lúdica, dues pistes verdes més, un nou telecadira a l’Estagnol, un espai de picnic i solarium, un zona panoràmica i pagant 1 euro més s’ofereix un servei de transport al balneari de Dorres o un autobús fins a l’estació d’esquí
.
L’estació Font Romeu la trobem al ben mig del Parc Natural dels Pirineus Catalans i és ideal per l’esquí amb família ja que disposa de zones d’aprenentatge pels més petits fins a pendents inclinades pels més grans. A més compte amb 111 km de pistes d’esquí nòrdic pels amants d’esquí de fons. Una de les novetats d’aquesta temporada és l’obertura de 7 nous espais de lliscament amb una pista d’esquí de bamps permanent.

Puyvalador amb 19 pistes ofereix dos nivells: novell i forapista experimentat per aquells esquiadors que busquin una sensació de llibertat. Aquesta estació es caracteritza per les seves pistes panoràmiques amb vistes fascinants del llac Puigvaladó.

Formgiueres es caracteritza perquè desprès d’un llarg dia d’esquí pels 22km de pista amb un desnivell de més de 600 metres pots anar a donar una volta al poble de Formiguera situat al peu de l’estació on trobaràs les seves granges conegudes pel seu formatge de llet de cabra o de vaca i per la patata de Capcir.

Les Angles destaca per la pista verda “Llaret” que permet baixar esquiant fins al poble. Disposa de 45 km de pistes de tots els nivells i no oblida els més petits amb la creació d’un espai lúdic Le Desman a la pista Chevreuil on pots trobar bamps, viratges pronunciats i l’estil lliure a l’abast de tothom.

En un immens bosc de pi negre trobem Espai Cambra d’Ase el primer territori esquiable que trobem en arribar als altiplans de les pistes. Els esquiadors poden gaudir de dues particularitats: la Paret de Fontfreda que atreu els aficionats de l’esquí sobre neu pols i d’un remuntador a l’antiga que permet pujar a dues persones a l’hora anomenat Les Pioches.

L’estació més petita i acollidora és La Quillana. Ideal per principiants ja que compte amb tres pistes amb un desnivell per aprendre a esquiar. Això fa que hi hagi un ambient familiar i lúdic ideal pels més petits.



En aquesta serralada es pot trobar diversió per tothom, no només gaudir d’un dia d’esquí amb família, amics o parella, si no també experimenta una immersió sota el gel pels més atrevits, submergir-te en els diversos banys termals i gaudir d’un bon apat degustant la gastronomia de la zona.


No hay comentarios :

Publicar un comentario