Sallés Hotel Mas Tapiolas
(Santa Cristina d’Aro) és l’establiment hoteler de l’any segons la Guia
Gourmand de Restaurants i Hotels de Catalunya i Andorra 2016 que presentava
ahir la seva nova edició al restaurant Giorgio, de Calafell (Tarragona). Una
guia molt especial, ja que coincideix amb el 25 aniversari de la seva posada en
marxa.
L’excel·lència de les seves instal·lacions i equipament, la innovació aplicada al concepte d’allotjament i la integració del mateix en l’entorn natural que l’envolta: la Vall de Solius, a la Costa Brava, són els principals atractius que han valgut a Sallés Hotel Mas Tapiolas el reconeixement com a ‘Hotel de l’Any 2016’. Una delegació de la cadena, encapçalada per la Gerent de Sallés Hotels, Yolanda Sallés, va recollir el premi .
“Es tracta d’un reconeixement molt especial, no sols perquè un dels nostres Hotels ha sigut reconegut com a ‘Hotel de l’Any 2016’ per la prestigiosa Guia Gourmand, sinó també pel fet que és la primera vegada que aquest premi recau per segona vegada consecutiva en una mateixa cadena, en aquest cas, Sallés Hotels”, ha manifestat la Gerent de Sallés Hotels, Yolanda Sallés.
Entre les raons que han
motivat a la Guia Gourmand per concedir el guardó a Sallés Hotel Mas Tapiolas
destaquen la innovació en espais com les Suites Natura, una sèrie d’habitacions
Premium construïdes en una zona independent de la resta de l’hotel, on els
clients troben elements tan exclusius com un jardí privat amb vistes a la vall,
jacuzzi o piscina climatitzada a l’interior de cadascuna.
A més de la qualitat de
les instal·lacions i la bellesa del seu entorn, un altre dels criteris que la
direcció de la Guia ha reconegut com a punt fort de l’establiment per conquerir
el guardó és la cuidada i personalitzada atenció al client a càrrec del
personal, que porta la vocació de servei al seu més alt nivell, com a component
de la marca Sallés Hotels.
Sallés Hotel Mas
Tapiolas, de quatre estrelles superior, disposa així mateix del certificat
d’excel·lència de TripAdvisor, portal d’avaluacions internacional al Saló de la
Fama del qual figura aquest establiment– categoria destinada a aquells negocis
que han rebut durant cinc anys consecutius aquest certificat-.
La Guia Gourmand, editada
en català i castellà per Arola Editors i realitzada pels periodistes de
Tarragona Fèlix Llovell i Ramon Segú –amb la col·laboració en aquesta darrera
edició de la periodista Marta Pérez–, es pot consultar al web
www.guiagourmand.com. Es tracta de l’única Guia de Restaurants i Hotels de
Catalunya i Andorra.
No hay comentarios :
Publicar un comentario