Entradas destacadas

ZUU: inédita cena con espectáculo en Barcelona

miércoles, 22 de marzo de 2017

Gaudiu de Barcelona a la primavera


Amb l'arribada del bon temps, Barcelona ens mostra els seus encants: el millor de l'arquitectura modernista, activitats a l'aire lliure per compartir en família, espectacles esportius de categoria internacional, itineraris de compres que us descobreixen a cada pas la ciutat.
Veniu i compartiu moments inoblidables!

BARCELONA MODERNISTA
Admireu l'arquitectura modernista de la ciutat i d'arquitectes com Gaudí, Domènech i Montaner o Puig i Cadafalch de qui en celebrem el naixement fa 150 anys. Us proposem sis espais singulars que porten la signatura d'aquest il·lustre arquitecte, polític i mestre en l’any commemoratiu.

Casa Amatller
Un exemple del gòtic urbà que us atraparà per la curiosa façana escalonada i una delicada decoració d'esgrafiat i ceràmica. Coneixeu-la!
Un palauet modernista d'inspiració medieval per endinsar-vos en un món fantàstic de cavallers, princeses i dracs. No sentiu curiositat?

Mosaics, serigrafies, fusta policromada, escultures, flors i escuts... l'excepcional decoració d'aquest palau us deixarà sense alè.

Si us agrada l'arquitectura industrial, us enamorarà aquesta antiga fàbrica tèxtil convertida en museu i centre cultural. Una joia per descobrir!

Entreu en el Restaurant Els Quatre Gats que veureu als peus d’aquesta casa d’aire medieval i podreu sentir-vos com un intel·lectual de la Barcelona modernista. Tot un luxe!

Si el modernisme us apassiona us proposem a més dos itineraris i un museu amb el més destacat d'aquest art:

Pintura, escultura, mobiliari, arts decoratives... 350 obres dels artistes més representatius del modernisme català us esperen.

Seguiu les petjades del modernisme a Barcelona amb aquesta visita guiada pels carrers de la ciutat: detalls i anècdotes d'obres i artistes. Un tour imprescindible!

Una ruta guiada per conèixer l'obra dels 5 arquitectes modernistes que van rivalitzar per crear la proposta més atrevida al passeig de Gràcia.

PLANS EN FAMÍLIA
Barcelona és una ciutat oberta que ofereix innombrables propostes per gaudir en família. Aquí us en deixem algunes que segur que divertiran a grans i petits.

Port Aventura estrena molt a prop de Barcelona 60.000 m2 d'atraccions on sentir l'adrenalina de la Fórmula 1. Un parc únic a Europa!

Un bon pla per riure en família cada diumenge: festival de titelles, taller de pintura, teatre i jocs a l'aire lliure. Un lloc màgic!

Descobriu la història de la xocolata mentre els nens es diverteixen en els tallers de piruletes, tasts, figures o pastissos... Quina dolça temptació!

CITES AMB L'ESPORT INTERNACIONAL 
65è Barcelona Open Banc Sabadell  
22-30 abril
Durant nou dies podeu ser testimonis del tennis professional al més alt nivell al Reial Club de Tennis de Barcelona. Viu la lluita per un trofeu de prestigi internacional!



49è Torneig Internacional de Polo
12-14 i 19-21 maig
Veniu a conèixer un dels esports més clàssics del món on genet i cavall s'uneixen tot combinant habilitat, elegància i potència.



Fórmula 1 Gran Premi d'Espanya
12-14 maig
Vibreu amb el soroll dels motors i la velocitat en cada revolt del Circuit de Barcelona-Catalunya. Una cita obligada per a amants del motor!


Imagin Extreme Barcelona
17-18 juny
Esportistes d'acció de tot el món es donen cita al Parc del Fòrum: skateboard, longboard, streetboard i scooter Emoció assegurada!




CULTURA I SHOPPING DE LA MÀ
Barcelona Shopping City
Anar de compres a Barcelona us descobreix els barris de la ciutat a cada pas. Trieu un itinerari i feu de les vostres compres una experiència única!

Galeries d'art
Tendències, formats, artistes de tots els temps i obra original per a totes les butxaques. Les galeries de Barcelona us esperen!

 

PER MÉS INFORMACIÓ:
Barcelonaturisme.com










No hay comentarios :

Publicar un comentario