La passada setmana vam poder veure una àmplia selecció de productes gastronòmics amb nous models que van ser presentats a Opera d’Arte, un local amb molt d’encant on el mateix lloc reuneix el disseny, l’interiorisme, tallers d’art i un petit bistró, formant així un lloc idíl·lic per a la barreja de disseny, producte i gastronomia que ens oferia la mostra.
En aquesta edició remarquen des de l’organització que han vingut noves marques amb productes pioners al mercat espanyol, com també marques que repeteixen i es fidelitzen un any més tot innovant amb noves sèries i formats dels seus productes especialitzats.

Destaquen la qualitat i l’enginy dels productes, que cada cop aposten per uns dissenys més especials que defineixi la marca i que a la vegada, siguin els mateixos objectes de consum una peça decorativa a la taula, minibar, cuina o menjador de la casa del consumidor a la vegada que integren valors mediambientals amb el seu packaging i amb l’aposta per productes ecològics.

A la secció de productes internacionals, per a mudar el menú amb plats exòtics, Delitast presentava especialitats concretament tailandeses i japoneses, i els seus diferents kits per a cuinar-los tu mateix a casa i sorprendre als teus convidats.

Hi havia presents productes amb història però amb nou punt de vista. Aquest és el cas de la xocolata KON GOH, on presenta un viatge a l’origen del cacao amb la seva idea d’experimentació per part del consumidor i els seus dissenys artesans, exòtics i desenfadats. O com també Las Hermanas, que presenten el pimentón de la Vera DO amb un disseny molt original on és barreja la tradició i la modernitat.
Tots aquests productes, ens brinden d’idees originals per a regalar aquest Nadal o per a personalitzar les llars o establiments i marcar una diferència aquestes festes.
No hay comentarios :
Publicar un comentario